​Можна робити ремонт: Лещенко заявив, що суд закрив його "квартирну справу"

Шикарне помешкання в центрі столиці, котру нардеп придбав з порушенням закону, узаконив Печерський суд

Попри намагання НАБУ конфіскувати 200-метрову квартиру в елітній новобудові на Івана Франка, судді вирішили інакше, зазначають Патріоти України. Про це заявив сам опозиційний нардеп від БПП.

"Тільки що суд закрив справу стосовно мене у зв'язку з відсутністю складу правопорушення. Це - результат розгляду протоколу НАЗК про отримання мною неіснуючого подарунка. Йдеться про так звану "квартирну справу" і нібито знижку, якої не було в природі", - повідомив він на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомлялось, Національне агентство з питань запобігання корупції направило до Печерського райсуду Києва протокол про перевищення максимального розміру подарунка, отриманого Лещенко як народним депутатом. Йдеться про так звану «знижку», яку він отримав в процесі придбання квартири в центрі Києва у розмірі 1,8 млн грн. У разі, якщо б суд визнав Лещенко винним у вчиненні адмінправопорушення, він мав би сплатити штраф у розмірі 3,4 тис. грн і повернути подарунок.

29 грудня 2016 р. депутат не з'явився до суду, і засідання було перенесено на 25 січня. 25 січня адвокат заявив, що термін для притягнення Лещенка до адміністративної відповідальності за порушення під час придбання дороговартісної квартири минув.

ЗСУ успішно полюють на російські "Буки": Стало відомо, скільки противник втратив за місяць

неділя, 5 травень 2024, 10:56

Українські захисники розпочали своєрідне полювання на російські зенітні комплекси "Бук". Лише за останній місяць бійцям Сил оборони вдалося знищити щонайменше шість комплексів цього типу, тож окупанти втрачають на фронті більше систем ППО, ніж можуть в...

Новий злочин ворога, ще й на Великдень: Окупанти вгатили по Одещині "Іскандером" - є пошкодження та потерпілі

неділя, 5 травень 2024, 10:54

Окупаційні війська Росії протягом минулої доби здійснили ракетний удар по Одещині крилатими ракетами, імовірно "Іскандер-К". Про це повідомили Сили оборони півдня, передають Патріоти України. Відомо, що внаслідок удару поранено чотири особи, пошкодже...