На додачу до відставки: Омелян дав Балчуну на прощання кілька порад

Міністр наголосив, що не помітив позитивних зрушень в "Укрзалізниці" за час правління польського менеджера.

Войцех Балчун і Володимир Омелян. Ілюстрація:journalist.today

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян порадив Войцеху Балчуну, який подав заяву на звільнення з посади керівника "Укрзалізниці", частіше читати коментарі у Facebook. Про це він сказав журналістам, коментуючи заяви Балчуна про тиск на нього, передають Патріоти України з посиланням на Depo.ua.

"Я дуже сподіваюся, що пан Балчун читає свою переписку у "Фейсбуці", тому що те, що коментують на його офіційній сторінці, він декого не знає. Тому треба перепитати у нього, чи це дійсно правда", - сказав Омелян.

Він також зазначив, що не помітив позитивних зрушень в "Укрзалізниці" за час правління Балчуна.

"Про позитивні зрушення. Донедавна мав бути відремонтований ескалатор на залізничному вокзалі (цей ескалатор перебуває у сфері управління КП "Київпастранс", - ред.). Наразі він знову не працює", - сказав міністр.

Крім того, він висловив сподівання, що ГПУ та НАБУ завершать розслідування справ щодо зловживань в "Укрзалізниці".

"Це буде добра пересторога наступному керівництву "Укрзалізниці" і тимчасовому, і постійному, що треба працювати на державу, а не займатися різними речами, які спричиняють збитки в країні", - сказав Омелян.

Він також повідомив, що наразі Балчун перебуває у Китаї в службовому відрядженні.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...