На останні, заштопані труси росіян: Путін проголосив про продовження масштабного технічного переоснащення армії і флоту

Президент РФ доручив уряду завершити підготовку проекту нової держпрограми озброєння і до 1 липня 2017 року подати його для затвердження.

Путін анонсував переоснащення армії. Фото:http://kremlin.ru/

Президент Росії Володимир Путін провів нараду з питання про витрати бюджету на реалізацію проекту державної програми озброєння російської армії на 2018-2025 роки. Про це повідомляє сайт Кремля, зазначають Патріоти України.

"Ми сьогодні з вами обговоримо основні фінансово-економічні параметри нової держпрограми озброєнь на 2018-2025 роки, відповідно до якої належить продовжити масштабне технічне переоснащення армії і флоту", - заявив він.

За словами російського президент, в січні 2015 року було прийнято рішення про перенесення термінів початку розробки цієї програми з 2016 на 2018 рік, а також неодноразово піднімалися питання про знаходження ресурсів на оснащення армії. Він додав, що при підготовці програми потрібно виходити з того, що Збройні Сили повинні бути забезпечені сучасною зброєю і технікою, щоб "вирішувати поставлені завдання по надійному захисту Росії від потенційних військових загроз".

Путін додав, що всі взяті раніше бюджетні зобов'язання та плани в галузі оборони і безпеки повинні бути виконані.

"Завершити узагальнення пропозицій до проекту нової держпрограми озброєння потрібно вже в цьому році, а потім прошу Уряд до 1 липня 2017 року подати проект програми для затвердження", - заявив він.

У листопаді минулого року Путін заявляв, що бойову готовність російської армії вдалося підвищити. Він відзначав, що збройні сили РФ поповнюються новими ракетними комплексами стратегічного призначення, атомними і багатоцільовими підводними човнами, а також надводними кораблями.

Державна програма озброєнь РФ - документ, що визначає комплекс заходів зі створення, виробництва та підтримання в боєготовності озброєння, військової і спеціальної техніки необхідних для збройних сил Росії. Програма розробляється на 10 років, затверджується президентом РФ.

Як повідомлялося раніше, Міністерство фінансів Росії оголосило, що витрати на армію необхідно скоротити на 6%, щоб утримати бюджет. Витрати на армію РФ можливо буду скорочені у найближчі три роки

Внесений Росією до "списку терористів": В аеропорту Кишинева затримали громадянина України, помічника Мустафи Джемілєва

субота, 4 травень 2024, 17:59

4 травня в аеропорту Кишинева спецслужби Молдови затримали громадянина України Ерола Велієва, який є також помічником лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва. Про це повідомив у Facebook глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубар...

Сюжет для "Кварталу-95": Росія оголосила в кримінальний розшук Володимира Зеленського (фотофакти)

субота, 4 травень 2024, 17:27

МВС Росії оголосило в розшук президента України Володимира Зеленського. Про це свідчить відповідна інформація, що з'явилась у базі відомства, повідомляє пропагандистське інформагентство РИА-Новости на своєму Telegram-каналі. . У повідомленні зазначаєт...