На Рівненщині на хабарі затримали одного з керівників обласного управління ДФС

Чиновник організував схему, за якою систематично отримував гроші з підприємців за сприяння у відшкодуванні податку на додану вартість.

СБУ затримала на хабарі одного з керівників ДФС в Рівненській області. Фото: СБУ.

Служба безпеки України спільно із внутрішньою безпекою Державної фіскальної служби і прокуратурою затримала на хабарі одного з керівників ГУ ДФС в Рівненській області. Про це повідомляє прес-служба СБУ на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

За інформацією прес-служби, чиновник систематично отримував гроші з підприємців за сприяння у відшкодуванні податку на додану вартість. Зокрема, за безперешкодне відшкодування ПДВ з держбюджету вимагач отримав 238 тис. грн від підприємства, що займається експортом деревини. До корупційної діяльності зловмисник залучив родичів - посередником виступила його сестра, а гроші перераховувалися на рахунок дружини.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Держсекретар США зробив заяву про "нові кроки на підтримку України"

вівторок, 14 травень 2024, 20:51

На Вашингтонському саміті НАТО будуть зроблені «нові кроки на підтримку України». Про це заявив державний секретар США Ентоні Блінкен під час виступу в Київському політехнічному інституті, передають Патріоти України. «Ми хочемо, щоб Україна була в силь...

Найближчими днями: Макрон оголосив передачу Україні додаткового озброєння

вівторок, 14 травень 2024, 20:43

Президент Франції Емманюель Макрон сьогодні, 14 травня, під час розмови з українським лідером Володимиром Зеленським анонсував поставки додаткового озброєння ЗСУ. Про це йдеться у повідомленні Єлисейського палацу за підсумками телефонної розмови презид...