Найєм потрапив "пальцем у небо"​? Святослав Вакарчук відповів на запитання, кого підтримає на президентських виборах

Фронтмен групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук заявив, що у нього немає планів щодо підтримки жодного з кандидатів у президенти. Про це чоловік сказав в ефірі телеканалу ZIK, зазначають Патріоти України.

"Мені важливо, що кандидати в президенти роблять, а не що вони говорять ... Зараз почнеться кампанія, кожен з кандидатів покаже себе, свої вчинки і люди зроблять вибір", - заявив Вакарчук.

Він виключив можливість підтримки будь-кого з кандидатів через якісь обіцянки або вигоди.

"Я виключаю сам факт того, що через якісь політичні насолоди, дивіденди, вигоди, я міг би почати розмову про підтримку кого-небудь", - наголосив співак.

Крім того, Вакарчук зазначив, що на його погляд, парламентські і президентські потрібно розглядати в комплексі.

"Зараз дуже важливо озброїти виборця можливістю зробити усвідомлений вибір, а потім захистити його. Захистити політично. Не тільки нові люди в політиці будуть визначати долю країни, але і можливість людей контролювати політиків", - додав музикант.

Раніше сьогодні Вакарчук заявив, що не балотуватиметься на виборах президента 31 березня. Після цього нардеп Мустафа Найєм припустив, що співак та громадський діяч закликатиме прихильників голосувати за Садового або Гриценка.

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...