Накривають квадратами: Окупанти безперервно обстрілюють позиції ЗСУ, є поранені (відео)

За минулу добу бойовики 12 разів обстрілювали наших військових. По українських позиціях гатили з мінометів, гранатометів та протитанкових комплексів.

Луганщина під обстрілами. Фото: REUTERS.

Позиції ЗСУ на Луганщині ворог безперервно обстрілює, вчора поранено 5 наших воїнів. За минулу добу бойовики 12 разів обстрілювали позиції український військових, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

По українських позиціях били з мінометів, гранатометів і протитанкових комплексів. За інформацією Луганської військово-цивільної адміністрації, російські найманці задіяли також великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

«Я за освітою художник-реставратор, але довелося перекваліфікуватися в будівельника», - розповідає наш воїн.

На передовій наші бійці вгризаються в землю, два тижні працювали практично вручну, тільки кілька днів тому підігнали інженерну техніку. Бліндажі та земляні укріплення - головна умова, щоб залишитися живим. Обстріли наших позицій не припиняються, по наших позиціях працюють міномети і важка артилерія, росіяни не шкодують боєприпасів.

«Чути як потяги йдуть з Росії, там залізниця, залізничний вузол недалеко, чутно їх добре, навантажені», - повідомляє військовий.

"Війна та люди": Окупанти демонструють на "розважальній виставці" розстріляні маріупольські трамваї

вівторок, 30 квітень 2024, 22:42

Російські окупанти демонструють у музеї на "тематичній розважальній виставці" розстріляні трамваї з Маріуполя, які атакувала РФ під час блокади міста. Про це повідомила Маріупольська міська рада, передають Патріоти України. "Приватний музей техніки вла...

Зібрались на Олімпіаду-2024: Франція відмовилась акредитувати російських "волонтерів"

вівторок, 30 квітень 2024, 22:32

Французька влада відхилила акредитаційні заявки на Олімпіаду-2024 від росіян, які хотіли поїхати на Ігри як волонтери. Про це повідомляє російське пропагандистське видання ТАСС, передають Патріоти України. "Я отримала від оргкомітету офіційний лист, в ...