Насіров догрався: У БПП анонсували звільнення скандального голови ДФС

Про можливе звільнення керівництва фіскальної служби розповів депутат від БПП Іван Вінник.

Іван Вінник. Фото:nk-online.tv

Народний депутат фракції "Блок Петра Порошенка" Іван Вінник в ефірі ток-шоу "Шустер Live" заявив, що керівництво Державної фіскальної служби може бути звільнено в найближчі два тижні. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Цензор.НЕТ.

Вінник зазначив, що 21 квітня в закритому режимі, під керівництвом нардепа від БПП Ніни Южаніної пройшло засідання комітету з митної і податкової політики, на якому обговорювалися зловживання на митниці.

"За оцінками окремих експертів, до 100 млрд грн недоотримує український бюджет через зловживання, і бюджету не вистачає грошей на ті соціальні програми, які зобов'язався провести прем'єр-міністр Володимир Гройсман", - повідомив Вінник.

Нардеп додав, що сподівається, що комітет ухвалить зважене рішення і звільнить керівництво ДФС.

Є велика загроза: Кордон із РФ і Білоруссю треба мінувати вже зараз, - польський генерал Скшипчак

вівторок, 30 квітень 2024, 8:59

Колишній командувач сухопутних військ Польщі генерал Вальдемар Скшипчак заявив, що хоча конфлікт Росії з НАТО здається йому малоймовірним, на кордоні з РФ та Білоруссю треба побудувати укріплення та робити мінні поля вже зараз. Про це він сказав в інте...

"Зайнявши цю висоту, противник зможе з неї працювати": Офіцер ЗСУ розповів про наслідки в разі окупації Часового Яру

вівторок, 30 квітень 2024, 8:48

Якщо окупаційним військам Росії вдасться захопити Часів Яр на Донеччині, то місто стане для ворога вихідним рубежем на Костянтинівку. ЗСУ будуть змушені відтягнути свої вогневі засоби. Про це в інтерв'ю УП розповів замкомбата 5-ої штурмової бригади та...