"Назбирав" повний список: Керівнику "Правого сектору" Закарпаття висунули підозру у 15 злочинах

Однак причетність до вчинення навіть кількох із них активіст заперечує, називаючи подібні заяви "брєднями".

Ілюстрація: ЖЖ

Керівник закарпатського "Правого сектору" Олександр Сачко заявив, що отримав повідомлення про вчинення 15 злочинів Про це він розповів у коментарі Mukachevo.net, повідомляють Патріоти України.

За словами Сачка, Генпрокуратура звинувачує його в бандитизмі, злісному опорі правоохоронцям, хуліганстві з особливим цинізмом, вбивствах, організації і керівництві бандою та ще низці тяжких злочинів. У разі, якщо прокуратурі вдасться довести всі ці обвинувачення в суді, чоловікові загрожує довічне ув’язнення.

"Повідомлення мені прийшло поштою, коли я перебував в Києві. Підписане воно 23-м числом. Очевидно, що ціла слідча комісія Генпрокуратури у складі близько 50 людей цілий рік не знати, що робила, і тепер треба подавати до суду і показувати, що саме вони робили, от і склали "брєдні". Зараз я перебуваю вдома з сім’єю, переховуватись не збираюсь - чекаю затримання", - сказав Сачко виданню.

"Їздив сьогодні в Ужгород до адвоката, крім того поспілкувався з працівниками СБУ, поліції, прокуратури. Ніхто не вірить, що це правда", - додав він. Сачко стверджує, що має намір захищати свої інтереси в суді та доводити ГПУ, що він не злочинець. Адвокатами Сачка стануть Роман Бухтояров та Владислав Добош, які захищають підозрюваних за бійку на Драгобраті бійців "Правого сектору".

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...