НАЗК не побачило криміналу в купівлі нардепом елітної автівки за зниженою ціною

Нардепу від БПП Вадиму Денисенку пощастило купити автомобіль марки ВМW (модель Х5, рік випуску – 2015) за 1,1 мільйона гривень, тоді як ринкові ціни на аналогічний автомобіль коливаються від 1,5 млн до 3 млн грн.

В.Денисенко. Фото:  crot.com.ua.

Національна агенція з питань запобігання корупції не підтвердила інформацію про купівлю нардепом від "БПП" Вадимом Денисенком автомобіля ВМW Х5 за зниженою ціною. Про це відомство повідомило на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"В засобах масової інформації висвітлювались повідомлення про те, що народний депутат України Денисенко В.І. у листопаді 2016 року придбав за ціною 1,1 млн гривень цінне рухоме майно, а саме транспортний засіб – легковий автомобіль марки ВМW (модель Х5, рік випуску – 2015) за зниженою ціною", - пише НАЗК.

"При цьому зазначалося, що ринкові ціни на аналогічний автомобіль коливаються від 1,5 млн до 3 млн грн. За результатами проведеної перевірки вказана інформація не підтвердилася", - пише відомство.

Як відомо, Денисенко у реєстрі електронних декларацій повідомив про зміни, вказавши, що придбав автомобіль ВМW Х5 за 1,1 млн грн.

Як відомо, Вадим Денисенко відомий своїми поправками до закону про електронне декларування статків чиновників, завдяки чому рік тому, в лютому 2016 року, покарання за подання завідомо недостовірних відомостей у декларації відстрочили до 1 січня 2017 року.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...