"Нехай щастить" чи як там у вас? - "Не х*й шастать": До оновлених санкцій ЄС проти Криму приєдналися ще 5 країн

Усі п'ять країн забезпечуватимуть відповідність своєї національної політики ухваленому рішенню Євроради.
Санкції проти РФ тільки продовжують та додають. Ілюстрація: соцмережі.

П’ять країн приєдналися до рішення Ради ЄС про продовження обмежувальних заходів, запроваджених у відповідь на незаконну анексію Криму і Севастополя. Про це йдеться на сайті Європейської Ради, передають Патріоти України.

"Країни-кандидати на вступ до ЄС Чорногорія і Албанія, член європейської економічної зони Норвегія, а також Грузія і Україна приєдналися до цього рішення", – зазначається у заяві.

Усі п'ять країн забезпечуватимуть відповідність своєї національної політики ухваленому рішенню Євроради. ЄС бере до уваги крок і вітає його. Нагадаємо, Рада ЄС продовжила обмежувальні заходи у відповідь на нелегальну анексію Криму та Севастополя Росією на рік – до 23 червня 2018 року.

У 2014 році ЄС запровадив секторально-економічні обмежувальні заходи проти російської економічної діяльності на території тимчасово окупованої АР Крим та міста Севастополя. Йдеться про заборони та обмеження для компаній та приватних осіб з ЄС щодо діяльності в Криму у торговельно-економічній, фінансовій та інвестиційних сферах, енергетиці, туристичній галузі.

Європейці та зареєстровані в ЄС компанії не можуть купувати нерухомість або юридичні компанії у Криму, фінансувати кримські компанії або надавати їм супутні послуги. Туристичним операторам ЄС заборонено надавати послуги в Криму та Севастополі. Зокрема, європейські круїзні судна не зможуть заходити до портів Кримського півострова, за винятком екстрених випадків.
Окрім цього, заборонено експорт деяких товарів і технології кримським компаніям або для використання в Криму. У зворотному напрямку заборонений імпорт товарів із Криму за винятком, якщо вони мають сертифікат походження, виданий уповноваженим органом влади України. Заборони та обмеження стосуються транспортної, телекомунікаційної та енергетичної галузей, пошуку, розвідки і видобутку нафти, газу та мінеральних ресурсів.

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...

"Зрозумійте, що вони стали насправді жертвами своєї ж пропаганди": Буданов пояснив, що зміниться для України в разі зникнення Путіна

четвер, 28 березень 2024, 18:50

Зникнення Володимира Путіна навряд чи змінить ситуацію з війною. Російське суспільство вже стало жертвою пропаганди і ненавидить Україну та колективний Захід. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, пер...