Нелегка ноша тирана: Ще у одного друга Путіна справи пішли шкереберть

Президент Філіппін заявив про готовність ввести в країні військовий стан в разі погіршення ситуації з наркотиками, і ні Верховний суд, ні американський Конгрес не зможуть його зупинити.

В.Путін і Р.Дутерте. Фото: Известия.

Президент Філіппін Родріго Дутерте заявив про готовність ввести в країні військовий стан в разі погіршення ситуації з наркотиками. Він уточнив, що введе військовий стан, якщо ситуація стане "дуже небезпечною", повідомляють пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

При цьому Дутерте зазначив, що "ніхто не зможе його зупинити", маючи на увазі під цим Верховний суд і американський Конгрес.

За словами президента Філіппін, його "країна виходить за рамки всього, навіть обмежень".

Нагадаємо, Дутерте став президентом Філіппін в кінці червня 2016 року. Він є прихильником "жорсткого курсу" в боротьбі з наркомафією.

З моменту приходу його до влади в країні було вбито більше 2000 чоловік. Після цього президента звинуватили в порушенні прав людини і піддали критиці країни - члени ООН. У відповідь на вимогу ООН припинити масові вбивства президент Філіппін пригрозив виходом з організації. Він також заявляв, що Філіппіни можуть вийти з Міжнародного кримінального суду.

Патріоти України повідомляли, що президент Філіппін зізнався в тому, що особисто вбивав підозрюваних в скоєнні злочинів, коли був мером міста Давао.

Також Родріго Дутерте відзначився тим, що погрожував скидати коррупціонерів с гелікоптера.

Дутерте поклявся вбивати мерів, губернаторів, співробітників поліції і інших державних службовців, які будуть спіймані на незаконній торгівлі наркотиками в країні.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...