Нелюд: "Ну, отравили каких-то бомжей...", - Путін шокував цивілізований світ цинічною заявою про хіматаку в Солсбері (відео)

Кремлівській фюрер знов мимоволі зізнався, що людське життя ані для нього, ані для його людожерської імперії нічого не коштує.

Путін вкотре довів те, що багато хто про нього вже зрозумів. Фото: ЕРА.

Президент Росії Володимир Путін, виступаючи на міжнародному енергетичному форумі в Москві, прокоментував справу про отруєння колишнього полковника ГРУ Сергія Скрипаля та його дочки Юлії в Солсбері. Скрипаля президент Росії назвав "покидьком" і "зрадником Батьківщини", а про постраждалих під час замаху місцевих жителів (одна з них померла) відгукнувся як про "бомжів", передають Патріоти України.

Путін також підкреслив, що "метушня між спецслужбами не вчора народилася". "Як відомо, шпигунство і проституція - одна з найважливіших професій в світі? Ну і що?" - додав російський президент.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

"Вирішується доля війни": Туск закликав польських фермерів зупинити блокаду кордону України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:48

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск закликав польських фермерів припинити блокування кордону з Україною. Слова Туска після саміту Європейської ради в Брюсселі наводить "Польське радіо", передають Патріоти України. Глава уряду Польщі розповів, що Украї...