Несподівано: Саакашвілі відмовив у зустрічі російському опозиційному політику

Політики мають властивість "бронзовіти", вважає Костянтин Боровой.

Костянтин Боровой. Фото:vipdossier.ru

Голова Одеської області Міхеїл Саакашвілі не став зустрічатися з російським політиком, лідером партії "Західний вибір" Костянтином Боровим, який приїжджав до Києва, щоб подивитися на останні акції протесту, які проходили на Майдані Незалежності. Про безуспішну спробу домогтися зустрічі з Саакашвілі Боровой розповів в інтерв'ю Ліга.нет, зазначають Патріоти України.

"Ми давно знайомі, але політики мають властивість бронзовіти. Якщо на Майдані ми з Порошенком, Яценюком і Саакашвілі, принаймні, до кривавих подій, близько спілкувалися - плескали один одного по плечу, то сьогодні до них важко достукатися.

Костянтин Боровой на Майдані 21 лютого 2016 року. Фото: Facebook

Мені імпонують багато ідей Саакашвілі, але ось зараз я прилетів і намагався домовитися про зустріч - ми співпрацюємо в інформаційній сфері - і нічого. Це проблема закостенілої влади", - розповідає російський політик.

Також Боровой поділився своєю думкою з приводу ступеня впливу олігархів на політичне життя України. "Ну, олігархи - це навіть не точне визначення для таких людей. Їх і підприємцями назвати не можна. Це менеджери, які керують не тільки економічними, а й політичними суб'єктами України.

Незалежної від Ахметова, Коломойського чи когось ще політичної системи в Україні немає . Можливо Саакашвілі спробує таку зробити, але поки що все вирішують ляльководи.

Політична система в Україні - це фікція і імітація політичного процесу. "Робіть, що хочете, але якщо нам сьогодні не вигідна відставка Кабміну, то її не відбудеться", - говорять ляльководи ", - впевнений Боровой.

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...