Нічого не пояснивши: Українську делегацію не пустили в зал суду над Савченко (фото)

Ті, хто організував судилище над українською льотчицею, бояться таких людей, як Надія та тих, хто її підтримує.

Святослав Цеголко після перерви в зал суду з Надією Савченко вже не потрапив. Фото: http://censor.net.ua/

Прес-секретар Президента України Святослав Цеголко, генконсул України, консули і народні депутати після перерви не були допущені в зал суду і перебувають в залі для преси. Про це Святослав Цеголко заявив в коментарі кореспонденту Цензор.НЕТ, що знаходиться в Донецьку Ростовської області РФ, інформують Патріоти України.

"Нам нічого не пояснили, просто не впустили в зал", - зазначив він. Раніше прес-секретар Президента України Святослав Цеголко передав Надії Савченко слова підтримки від Президента України.

"Я приїхав представляти главу української держави. Я та Ірина Геращенко. Я вже передав слова підтримки Надії Савченко. Підійшов до неї і сказав, що ми будемо робити все, щоб її звільнити", - розповів Цеголко.

Цеголко також прокоментував заборону фотографувати в залі суду: "В українському суді можна фотографувати людини. Це ознака того, що вони бояться, якщо забороняють фотографувати".

Крім того прес-секретар Порошенка розповів про те, як українська делегація добиралася в Ростовську область. "Нас змусили чекати близько 3 годин, потім Ірину (Геращенко) не пустили на суд. Це ознака того, що Росія боїться таких людей, як Надія Савченко та Ірина Геращенко", - заявив Цеголко.

"Ми не вважаємо це судом, ми вважаємо це судилищем. Соромно, насправді, перебувати в одній кімнаті з тими, хто фабрикував справу проти Надії Савченко", - сказав Цеголко і підкреслив, що Україна буде боротися за всіх політв'язнів в Росії.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...