Нічого не світить: поведінка Путіна й Обами у Парижі - The Times

Обама на конференції у французькій столиці нагадав Путіну про Сирію та зобов'язання щодо мінських угод.

Путін і Обама в Парижі. Фото: Twitter

Під час півгодинної зустрічі президентів Росії та США Володимира Путіна та Барака Обами співрозмовникам не вдалось знайти спільної мови щодо шляхів вирішення конфліктів у Сирії та Україні. Про це пише на сторінках The Times журналіст Чарльз Бремнер, передають Патріоти України.

"Співрозмовники, кожен рух яких свідчив про взаємну антипатію, ввічливо висловили свої позиції щодо врегулювання конфліктів в Сирії і в Україні," — зазначив Бремнер.

Обама вкотре наполягав на тому, що президент Сирії Башар Асад повинен піти у відставку, а проросійські бойовики на Донбасі повинні повністю виконати Мінські домовленості.

"Обама не приховував своєї люті через кампанію Путіна, в рамках якої США зображають як імперіалістичну державу, а російський президент був роздратований спробами Вашингтона викинути Москву зі світових форумів," — пише журналіст.

За його словами, президентів Росії та США тримали на дистанції, коли глави держав зібралися за "високим столом". Путін і Обама сиділи з того ж боку, що і президент Франції Франсуа Олланд, але між ними були ще четверо глав держав."

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...