Ніж у спину: Бацька відмовив Путіну у військовій базі, натомість попросив літаки

Те, що замислювалось у Кремлі, як повзуча окупація союзника, обернулось на "нахабне здирництво" від того, кого самого збирались "обчикрижити".

Лукашенко і Путін. Фото:politkuhnya.info

Президент Білорусі Олександр Лукашенко під час прес-конференції заявив, що передача Білорусі військових літаків більш доцільна, ніж створення російської військової бази в Бобруйську. Про це пише ТАСС, інформують Патріоти України.

"Навіщо з військової точки зору ця база? Не потрібна вона тут. Ця база і літаки, які РФ хоче тут посадити - це демонстрація", - сказав Лукашенко.

Президент Білорусі нагадав Росії, що країни є одним угрупованням і попросив у РФ дати їм 20 військових літаків.

"У нас відмінні пілоти, у нас відмінна школа. Ви знаєте, що ми воюємо не гірше на військових літаках. Ви нам дайте 20 літаків - ми ж єдине угруповання", - зазначив він.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...