Новим керівником Нацполіції став Сергій Князєв

За відповідне рішення сьогодні одноголосно проголосували на сьогоднішньому засіданні уряду.

Сергій Князєв. Фото: 112.Україна.

Новим керівником Національної поліції України став нинішній глава Департаменту карного розшуку НПУ Сергій Князєв. Відповідне рішення було прийнято в ході сьогоднішнього засідання уряду, повідомляють Патріоти України з посиланням на 112.Україна.

Перед затвердженням на новій посаді Князєв виступив перед членами Кабміну з короткою промовою. За рішення про призначення Князєва члени уряду проголосували одноголосно.

Напередодні його кандидатуру вніс на розгляд уряду глава МВС Арсен Аваков. За його словами, кандидатуру він вибрав за результатами проведеного конкурсу, враховуючи думки членів комісії.

Про те, хто такий Сергій Князєв, можна прочитати за посиланням.

Зазначимо, глава поліції Києва Андрій Крищенко, в. о. голови Нацполіції Вадим Троян і керівник поліції Чернігівської обл. Едуард Альохін знялися з конкурсу за власним бажанням. Початково у конкурсі брали участь 70 претендентів.

Конкурс є консультативним і проводився за ініціативою міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Раніше Патріоти України писали, що новопризначений керівник Нацполіції вже встиг відзначитися "забудькуватістю" - Сергій Князєв не вніс до декларації майно своєї дружини - сім квартир і цілий автопарк елітних авто.

"Закони фізики, мабуть, це єдині закони, які працюють": Танкіст розповів, чи виправдали сподівання легендарні "Леопарди"

понеділок, 29 квітень 2024, 13:56

Рік тому Німеччина передала Україні свої легендарні танки. Танкіст, головний сержант роти Ігор Ігнатенко розповів, чи виправдали сподівання ці броньовані бойові машини. В ексклюзивному інтерв’ю Наталі Островській військовий відповів, чи змінили "Леопар...

Амбітний експеримент: В Україні на полі бою випробовують нові американські технології, - The New York Times

понеділок, 29 квітень 2024, 13:30

Війна в Україні, на думку багатьох американських посадовців, стала "випробувальним полігоном" для низки військових технологій, які швидко розвиваються. Про це йдеться у статті The New York Times, яку опублікували 23 квітня, передають Патріоти України. ...