"Ни подкуп, ни шантаж не пройдут": Як Саакашвілі руйнує корупційні схеми на Одещині (відео)

Його особа особливо дратує корупціонерів, які звикли до старих схем наживи, які він намагається, до речі досить успішно, ламати. Революціонер та реформатор за натурою отримує все більше підтримки народу.

Міхеїл Саакашвілі. Ілюстрація:nv.ua

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк назвав одеського губернатора Міхеїла Саакашвілі "гастролером", глава МВС Арсен Аваков - "артистом". Що насправді вдалося зробити грузинському реформатору в Україні? Блогер Сергій Галицький зібрав невеликий перелік досягнень грузинського реформатора. Про це пише Диалог, інформують Патріоти України

Так, Саакашвілі зруйнував систему монополій МАУ Коломойського. Тепер квиток на літак коштує в три рази дешевше. Провів за чесним конкурсом призначення голів районів Одеської області. Привів нову команду, яка відловлює на великих хабарах "великих" людей.

"Тут ми наведемо порядок всіма силами. Якщо потрібно всіма суворими заходами. Ні підкуп, ні шантаж ... зі мною не проходять", - говорить Саакашвілі.

Він будує дорогу в Бухарест. У планах - контейнерний термінал в Ілічівську. Товари з Китаю тепер йтимуть, минаючи Росію, всього за 9 днів замість місяця.

Звільнено всіх, хто агресивно протидіяв політиці Саакашвілі.

Зараз ліквідуються зв'язки міліції та митників, закриваються корупційні позови по іноземних інвесторах в Одесі.

Співробітникам ДПА заборонили "ловити" на радар, розпочато реформу та оновлення поліції.

Збиток за рік роботи Кабміну держпідприємствам країни він оцінює в 100 млрд гривень. Він запевняє, що держпідприємства приносять дохід, але він йде в кишеню олігархів. І звичайні громадяни повинні судбсидувати їх зі своїх кишень.

Пропонуємо Вашій увазі перелік досягнень Міхеїла Саакашвілі за час роботи на посаді голови Одеської області:

Ворог взяв "паузу": У ЗСУ повідомили, коли Росія знову може вдатися до масованих ударів по Україні

субота, 27 квітень 2024, 8:38

Агресорка Росія може знову завдати масованих ударів по Україні після того, як прибуде озброєння з пакета нової допомоги від Сполучених Штатів Америки. Про це в ефірі телемарафону заявив речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш. передають Патріоти України. ...

"Згадаймо історію": "Для ворога настають дуже складні часи", - військовий експерт

субота, 27 квітень 2024, 8:26

Ситуація на фронті поки залишається складною, але у найближчій перспективі Сили оборони мають отримати й американську військову допомогу, і рекордний пакет від Великої Британії. Це вирівняє баланс сил на полі бою і допоможе українській армії ефективніш...