Офіційно: У Порошенка прокоментували перенесення саміту Україна-ЄС

Перенесення саміту ніяк не пов'язано з питанням надання Україні безвізового режиму з Євросоюзом.

Саміт Україна-ЄС відкладено. Ілюстрація: ukropnews.com.

18-й саміт Україна - ЄС, проведення якого було заплановано на 19 травня, перенесено на вересень 2016 року. Про це повідомив заступник глави Адміністрації президента України Костянтин Єлісєєв у Твіттері, передають Патріоти України.

За його словами перенесення є зваженим і прагматичним рішенням. "Саміт - не самоціль. Він повинен дати результати щодо співпраці та інтеграції з ЄС", - заявив Єлісєєв.

Як стверджує представник АП, перенесення саміту ніяк не пов'язано з питанням надання Україні безвізового режиму з Євросоюзом. "ЄС готовий прискорити всі процедури для отримання Україною безвізового режиму. В Європарламенті є для цього політична воля", - наголосив він.

Нагадаємо, що раніше про це вже повідомляв у соцмережі журналіст "Радіо Свобода" Рікард Йозвяк.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...