Окупанти в Криму заарештували італійське судно "за порушення російського кордону"

Інцидент стався в Азовському морі, де буксир "Аран" йшов під прапором Мальти.

В анексованому Криму заарештували буксир "Аран". Фото: Корреспондент.

Російські прикордонники в Криму затримали і наклали арешт на судно з Італії за нібито "порушення держкордону Росії". Про це інформує "РИА Крим" із посиланням на прес-службу прикордонного управління ФСБ щодо Криму, передають Патріоти України.

Інцидент стався в Азовському морі 10 квітня. Відомо про нього стало в п'ятницю, 14 квітня. Буксир "Аран" йшов під прапором Мальти. Порт приписки - Валетта, Італія. Щоб затримати порушника, в море вийшов сторожовий катер.

"На борту зупиненого іноземного корабля перебували капітан і шість членів екіпажу - громадяни Хорватії, Словенії, Чорногорії. Під час огляду буксира співробітники управління виявили порушення порядку проходження від зовнішнього кордону територіального моря Російської Федерації. Судно доставили на якірну стоянку в порт Керчі. З метою забезпечення адміністративного провадження на корабель наклали арешт із забороною виходу з порту", - йдеться в повідомленні.

Щодо власника буксира - компанії OCEAN KOPEP D.O.O., а також капітана судна порушили справу про адміністративне правопорушення. Їх оштрафували на 430 тис. руб.

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: