Опубліковане хакерами листування Суркова про Україну є достовірним, - Антон Геращенко

Дані "Кіберхунти" українські спецслужби будуть використовувати у своїй подальшій діяльності.

Антон Геращенко. Фото: 112.ua.

Опубліковане сьогодні хакерами листування помічника президента Росії Владислава Суркова щодо планів дестабілізації України є достовірним. Про це у "Вечірньому праймі" на "112 Україна" заявив народний депутат Антон Геращенко, передають Патріоти України.

"За наявною у мене інформацією, цей документ абсолютно достовірний... Ці документи, які сьогодні опубліковані, повністю вкладаються в політику Росії. Росія зараз не буде проводити активних військових наступальних дій, вона руйнує нашу країну зсередини через запуск фейків, через різні внутрішні дестабілізуючі ситуації. Наприклад, в опублікованих документах дуже велике місце відводиться питанням дестабілізації ситуації в Закарпатті", - сказав нардеп.

Він привів у приклад недавнє голосування Закарпатської облради за нібито "самостійну зовнішню політику" регіону. "Повідомлення телеканалу "Інтер" 19 жовтня: "Закарпатська обласна рада проголосувала за самостійну зовнішньоекономічну політику". Я в цей день зв'язався з депутатом ВР Валерієм Пацканом і питаю, невже Закарпатська обласна рада, судячи з новини "Інтера", проголосувала за те, щоб вести власну зовнішню політику. Валерій Пацкан оперативно прислав мені документи, що жодних рішень не приймалося. Рішення були лише про дружбу, мир з певними областями Німеччини. Є певні ЗМІ України, зокрема телеканал "Інтер", які працюють на дестабілізацію внутрішньої політичної ситуації України", - заявив Геращенко.

За його словами, опубліковані дані українські спецслужби будуть використовувати у своїй подальшій діяльності.

"СБУ, Національна поліція, розвідка працюють для того, щоб вивчати загрози з боку Росії, попереджати їх. Всі надії розгойдати ситуацію в Закарпатті і створити там якийсь другий фронт проваляться... Публікація даних документів буде використана спецслужбами України для попередження подальших проросійських дій щодо сепаратизму і розвалу нашої країни зсередини", - зазначив Геращенко.

Нагадаємо, організація українських хакерів "КіберХунта" заявила, що зламала листування помічника президента РФ Володимира Путіна Владислава Суркова.

Вони стверджують, що опубліковані документи – це план з дестабілізації України, який був в листуванні Суркова з його помічником Карповим П. Н., який для конспірації підписує документи псевдонімом Павлов Микола Миколайович. Цього Карпова раніше впізнала Савченко як одного з її викрадачів.

Хакери публікують документи під заголовком "План першочергових заходів щодо дестабілізації суспільно-політичної ситуації в Україні "Шатун", які нібито розраховані на період листопад 2016 – березень 2017 року.

Вбивство мало відбутись у Польщі: Затримано чоловіка, який готував замах спецслужб РФ на Зеленського

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:23

Українські правоохоронці в співпраці з органами правопорядку Республіки Польща затримали громадянина Польщі за підозрою у готовності діяти на користь спецслужб Російської Федерації, який пропонував замах на президента Зеленсько, повідомляє генпрокурату...

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставки Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...