Отруїли? У мережі обговорюють задушливий кашель Путіна на "прямій лінії"

Кашель як КГБістський прийом, або як відволікти увагу від відповідей.

Володимир Путін. Фото: ТСН.

Останні три великі прес-конференції важко давалися мовному апарату російського лідера Володимира Путіна: він часто кашляв, прочищав горло і пив якусь рідину, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Це впадало в очі на тлі моложавості і показної активності господаря Кремля. Перший невдалий виступ з постійним покахикуванням списали на стан здоров'я Путіна, але коли через деякий час ситуація повторилася і кашель став більш гучним і різким, деякі журналісти визнали, що колишній КДБіст таким чином намагається відволікти увагу від відповідей. Путін прочищав горло і в той час, як йому задавали питання, ставлячи в незручне становище співрозмовника.

Велика підсумкова прес-конференція Володимира Путіна напередодні 2016 роки не піднесла сюрпризів: він все так само кашляв, дратуючи глядачів. Лікарі не виключили, що у глави РФ дійсно є проблеми чи то зі зв'язками, чи то з гортанню. Злі язики навіть говорили про серйозне онкозахворювання. Прес-секретар Дмитро Пєсков списував кашель на втому Путіна і багатогодинний виступ.

Сьогодні, 14 квітня, вперше за довгий час господар Кремля спілкується з росіянами без відволікаючого кашлю. У соціальних мережах користувачі впевнені, що проблеми дійсно були, але медики допомогли їх усунути. Деякі навіть жартома припустили, що "і там йому теж зробили пластичну операцію".

Патріоти України повідомляли, що Путін розповів про особисте життя після розлучення і майбутню першу леді.

У Росії вночі зазнав удару черговий НПЗ

четвер, 2 травень 2024, 8:28

Влада краю пояснила вибухи атакою нібито українських безпілотників на завод та роботою ППО. . Місцеві мешканці спочатку повідомили про характерний звук двигунів безпілотників, а потім про три вибухи. Представники влади заявили, що три безпілотники н...

Нова загроза? РФ готує до спуску на воду два кораблі для Чорноморського флоту, один з них - носій ракет "Калибр"

четвер, 2 травень 2024, 8:05

Найближчим часом у РФ має відбутись спуск на воду двох кораблів, які призначені для Чорноморського флоту: малого ракетного корабля проєкту 22800 "Каракурт", який має назву "Тайфун" та патрульного корабля проєкту 22160 типу "Василий Быков", який має наз...