Оце зганьбив: Лукашенко переплутав Путіна з Медведєвим

Однак глава РФ спробував віджартуватися.

Володимир Путін. Фото: ЖЖПід час зустрічі у Мінську президент Білорусі Олександр Лукашенко переплутав Володимира Путіна з прем'єр-міністром Дмитром Медведєвим, повідомляють Патріоти України.

Президент Білорусі під час звернення до до Володимира Путіна назвав президента Росії Дмитром Анатолійовичом. "Шановний Дмитре Анатолійовичу!, - звернувся до президента РФ Олександр Лукашенко, але відразу виправив свою помилку. Шановний Володимире Володимировичу, шановний Дмитре Анатолійовичу", - повторив вітаня президент Білорусі.

На це президент Росії відповів з гумором. "Правильно, гроші все там, - сказав Володимир Путін, натякаючи на те, що бюджетом займається не він, а уряд Росії".

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...