"Панамські документи": В Ісландії тисячі людей вийшли на мітинг проти прем'єра (фото)

Ісландці вийшли на площу перед будівлею парламенту на протестну акцію з вимогою відставки уряду Ісландії на чолі з прем'єр-міністром Сігмюндюром Гюннлейгссоном.

Офшорний скандал: в Ісландії тисячі людей вийшли на мітинг проти прем'єра. Фото: ЕРА.

У Рейк'явіку тисячі людей вийшли на площу перед будівлею парламенту на протестну акцію з вимогою відставки уряду Ісландії на чолі з прем'єр-міністром Сігмюндюром Гюннлейгссоном. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Приводом для мітингу став витік "Панамських документів", в яких є інформація про офшорні компанії глави уряду.

Як повідомлялося раніше в ЗМІ, прем'єр-міністр Ісландії готується оголосити про свою відставку після публікації конфіденційної інформації про офшорні махінації.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...