Підбити підсумки роботи: Обама назвав свою головну помилку на посаді президента США

Президент США Барак Обама вважає, що головною його помилкою за роки президентства стала відсутність плану розвитку Лівії після повалення Муаммара Каддафі.

Обама назвав свою головну помилку на посаді президента США. Фото: gpolitika.

В ефірі телеканалу Fox News журналіст Кріс Уоллес запитав Барака Обаму, що він вважає своєю головною помилкою за час роботи в Білому домі. Президент США зазначив, що вважає помилкою наслідки повалення Муаммара Каддафі в Лівії, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

«Можливо помилка — відсутність плану на той випадок, що робити на наступний день після повалення Каддафі», — сказав Обама. При цьому саме втручання США в лівійський конфлікт він назвав правильним.

Також американський президент розповів, який день вважає кращим, а який гіршим. Позитивні емоції Обама відчув після підписання закону про охорону здоров'я, а негативні — в день вбивства 20 дітей у початковій школі в штаті Коннектикут.

Нагадаємо, повалення Муаммара Каддафі і його вбивство поклали початок періоду нестабільності та збройної боротьби за владу на території Лівії.

Це не про Харків: Експерт пояснив, яким містам загрожує небезпека наступу РФ

понеділок, 13 травень 2024, 2:35

У п'ятницю вранці, 10 травня, збройні сили РФ розпочали наступ на Харківщині, але потрібно очікувати подібних дій й у напрямку Сумської області. Скоріше за все, таким чином ворог відволікатиме українську армію від інших напрямків, оскільки резервів у З...

"У результаті - ні вух від екіпажу, ні танка, ні БК": Бутусов показав ефектне знищення російського танка під Авдіївкою (відео)

понеділок, 13 травень 2024, 1:45

Під Авдіївкою, поблизу міста Красногорівка, бійці української аеророзвідки вистежили танк росіян, який висувався на вогневу позицію. Відео оприлюднив журналіст Юрій Бутусов. . Ворожий танк висувався на вогневу позицію і, за словами Бутусова, "був по в...