Після відео про відкати Омелян звільнив заступника голови "Укравтодору" (відео)

Нещодавно в мережі було оприлюднено відео, де людина, схожа на заступника голови "Укравтодору" Володмира Сущенка, обговорює відкати. Тепер екс-чиновник може стати фігурантом кримінальної справи.

В.Омелян. Фото: ТСН.

Заступник голови "Укравтодору" Володимир Сущенко, щодо якого в інтернеті було оприлюднено відео, на якому людина, схожа на Сущенко, обговорює відкати, звільнений зі своєї посади. Про це в ефірі ток-шоу "Право на владу" заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян, пишуть Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

"Ця людина звільнена за самий факт розмов", - наголосив Омелян.

"Тільки ми отримали інформацію... одразу керівником Укравтодору було внесено подання на ім'я Прем'єр-міністра, і було проголосовано у Кабінеті міністрів. Вона (ця людина - ред.) більше не працює в Укравтодорі", - додав міністр.

Омелян зазначив, що міністерство зараз співпрацює із правоохоронними органами щодо цієї справи. "Щоб логічно завершити цю справу", - пояснив Омелян.

Помер пропагандист Кремля з телеканалу RT

вівторок, 14 травень 2024, 23:00

У РФ помер 53-річний пропагандист Максим Кононенко. Про це повідомив пропагандистський телеканал RT з посиланням на дружину Кононенка, передають Патріоти України. Як зазначає російська Медуза, Кононенко в останні роки писав для сайту RT, а також для ро...

Держсекретар США зробив заяву про "нові кроки на підтримку України"

вівторок, 14 травень 2024, 20:51

На Вашингтонському саміті НАТО будуть зроблені «нові кроки на підтримку України». Про це заявив державний секретар США Ентоні Блінкен під час виступу в Київському політехнічному інституті, передають Патріоти України. «Ми хочемо, щоб Україна була в силь...