По чому нині "тітушня"? Голова СБУ озвучив розцінки спецслужб РФ на бійки "тітушок" із поліцією

Тільки в Києві учасникам замовних акцій платять по $500 за бійки з українськими правоохоронцями під час протестів.

Василь Грицак. Фото: 112.ua.

Російські спецслужби платять "тітушкам" по $500 за бійки з українськими правоохоронцями під час протестних акцій. Про це заявив голова СБУ Василь Грицак на брифінгу 15 травня, пишуть Патріоти України.

"На сьогоднішній день уже створено тіньовий "ринок праці". У ньому задіяно близько 40 організаторів, ідентифіковані близько 5 тис. осіб, які беруть участь у замовних акціях", - сказав Грицак.

Голова СБУ зазначив, що ці дані наведені щодо тільки одного Києва.

Нагадаємо, раніше генпрокурор України Юрій Луценко заявив, що в результаті подій у Дніпрі 9 травня ідентифіковані 8 "тітушок", які напали на учасників АТО, всі вони були затримані і будуть притягнуті до кримінальної відповідальності.

Поки всі обговорюють наступ на Харків: Експерт назвав іншу ділянку, де РФ може планувати прорив

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:22

Поширюючи чутки про наступ на Харків, Росія, можливо, намагається приховати свої справжні мотиви. Почалася серйозна підготовка ЗС РФ до прориву в Старомайорському районі - Урожайне, що на Південному фронті, передають Патріоти України. Російський військ...

Торують залізницю до Донецька: Окупанти запустили з порту Маріуполя до Волновахи перший поїзд (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 4:15

Перший поїзд вийшов з порту в окупнованому Маріуполі і попрямував до станції Волноваха в четвер, 2 травня. Про це заявив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко на своєму Telegram-каналі. . Посадовець також звернув увагу на "першу платформа ...