Починати служити державі з брехні - якось не феншуй: В МВС таки показали біографічну довідку "секс"-заступниці Авакова з реальним трудовим стажем

Що й треба було довести: з 7 (а не 10!) років трудового стажу 6 років Настя просто ходила на пари.

Анастасія Дєєва. Фото: ТСН.

Заступник міністра внутрішніх справ України з питань євроінтеграції 24-річна Анастасія Дєєва має 7 років трудового стажу, а не 10, як повідомлялося раніше. Про це пишуть Патріоти України з посиланням на офіційну біографічну довідку Дєєвої, надану Департаментом персоналу МВС і опубліковану виданням Українські новини.

"Дєєва у своїй біографії вказує 7 років трудового стажу. При цьому, вона не має стажу державної служби, і ніколи до призначення заступником міністра офіційно не працювала у МВС України", - передає агентство.

Згідно з біографією, з вересня 2009 по червень 2015 року Анастасія Дєєва була студенткою Київського національного університету ім. Шевченка та його магістратури.

Водночас з 4 курсу, а саме з травня 2013 року, вона почала працювати за цивільно-правовим договором у Департаменті секретаріату Міністра закордонних справ України, де безперервно пропрацювала до березня 2014 року.

Не підтвердилися і слова Еки Згуладзе і самої Дєєвої про те, що у 2015-2016 роках вона працювала помічником заступника міністра МВС.

З червня 2015 року по червень 2016 року Анастасія Дєєва вважалася радником з комунікацій реформування поліції у програмі Департаменту юстиції США Engility Corporation Program ICITAP. А з червня по жовтень 2016 року - радником з питань проектної діяльності в Міністерстві внутрішніх справ тієї ж програми ICITAP.

Також у біографічній довідці немає ніяких згадок про роботу Анастасії Дєєвої у Швеції, про що вона заявляла в інтерв'ю.

Як повідомляли Патріоти України, призначення 24-річної дівчини на посаду заступника глави МВС з питань євроінтеграції викликало бурхливу дискусію у суспільстві.

Зокрема,користувачі соціальних мереж почали вагатися у достовірності її анкетних даних - Анастасія Дєєва стверджувала, що має 10 років трудового стажу.

Масла у вогонь підлили відверті фотографії дівчини, які були виявлені в інтернеті.

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...