Політолог пояснив невдалий "жарт" Путіна на адресу Керрі

Якщо намагатися зрозуміти пропозицію Путіна із засад фрейдистської психології, то він спроектував у побажання для Керрі свої власні потреби.

Джон Керрі та Володимир Путін. Фото:www.radiosvoboda.org

Пропозиція російського президента Володимира Путіна держсекретареві США Джону Керрі "відпочити і виспатися" під час їхніх переговорів було безтактовністю. Таку думку в ефірі Эха Москвы висловив російський політолог Станіслав Бєлковський, передають Патріоти України.

"Якщо розглядати це на першому рівні осягнення, то це просто мила нетактовність, яка буває настільки властивою російському президентові", - підкреслив він.

Політолог підкреслив, що якщо подивитися глибше, то це фрейдистська проекція, коли свої власні мотиви мовець інкримінує співрозмовнику.

"Ясно, що у Путіна проблеми зі сном. Це постійно прослизає в його риториці. На великій прес-конференції минулого року він поставив собі питання - скільки він спить, - ну, звідкись прийшло питання,"скільки ви спите"- ясно , що це питання Путін може задати тільки самому собі. Він відповів: 6 годин", - зазначив Бєлковський.

Ще царський пароплав відігравав неабияку роль у підтримці боєздатност ЧФ: Знищення "Комуни" може завдати найбільшої шкоди флоту РФ - Forbes

середа, 24 квітень 2024, 4:42

Це був найстаріший діючий військовий корабель у світі, що виконує завдання на передовій лінії. Як пише Forbes, поки незрозуміло, наскільки серйозні пошкодження, але навіть помірна шкода може вивести судно з ладу на місяці або роки. "Це особливо поганий...

Українофобка Марджорі Тейлор Ґрін "торпедована в корму": Трамп неочікувано похвалив спікера Джонсона

середа, 24 квітень 2024, 3:25

Колишній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп публічно похвалив спікера Палати представників Майка Джонсона після ухвалення законопроекту про допомогу Україні. . Як пише The Guardian, він нагадав, що республіканці мають у Палаті представн...