Попереджений - значить озброєний: Геращенко розповів, як його ледве не вбили агенти Москви (відео)

Радник Авакова заявив, що був проінформований про підготовлюваний на нього замах.

Антон Геращенко. Фото: АТН.

Народний депутат України від "Народного фронту" Антон Геращенко заявив, що правоохоронці попередили його про підготовку замаху. Про це нардеп повідомив в ефірі телеканалу "112 Україна", передають Патріоти України.

"Служба безпеки України мене попередила про те, що на мене готується замах. СБУ, контррозвідники, слідчі, співробітники оперативної служби, підрозділ "Альфа" провели колосальну роботу по нейтралізації, щодо спостереження, збирання необхідних доказів, щодо знешкодження даної терористичної групи, яка була направлена в Україну для моєї ліквідації за завданням спецслужб РФ", - сказав нардеп.

При цьому, Геращенко не уточнив, коли саме був проінформований про підготовлюваний на нього замах.

Нагадаємо, глава СБУ Василь Грицак в ході брифінгу заявив, що співробітники СБУ запобігли вбивству громадського діяча, народного депутата України.

"Передбачалося два варіанти. Перший варіант – це закладка вибухового пристрою під автомобіль народного депутата. І другий варіант – це підрив саморобного вибухового пристрою на шляху прямування народного депутата", - заявив Василь Грицак.

Як пізніше заявив радник глави МВС Зорян Шкіряк, готувався замах на народного депутата України Антона Геращенка.

На даний момент за підозрою у замаху на нардепа у Києві затримані дві людини.

Антон Геращенко прокоментував підготовку замаху на нього.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков зробив резонансну заяву щодо замаху на Геращенка.

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...