При вибірковому правосудді - вибіркова пожежа: У Києві в приміщенні суду згоріли кримінальні справи (відео)

Саме Солом'янський райсуд столиці розглядає справи Національного антикорупційного бюро. Зокрема, до цього суду передали справи проти екс-міністра енергетики Едуарда Ставицького, колишніх нардепів Олександра Єфремова, Олександра Стояна та Сергія Гордієнка.

У Києві горіла будівля Солом'янського районного суду. Фото: Прес-служба ДСНС в м.Києві.

У Києві на вулиці Максима Кривоноса, 25, в Солом'янському районному суді столиці в ніч на понеділок, 13 червня, сталася сильна пожежа. Пожежа виникла на першому і другому поверхах, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Вогонь вже загасили - на виклик приїхали 8 пожежних автомобілів. На даний момент точна причина загоряння невідома. В результаті пожежі ніхто не постраждав - під час загоряння на місці події перебував тільки охоронець.

По прибуттю, пожежні в ході розвідки встановили, що пожежа виникла в загальному коридорі на 2-му поверсі 3-х поверхового будинку з задимленням 3-го поверху і відразу ж приступили до гасіння», - повідомляє ДСНС. Рятувальники локалізували пожежу в 4:29, а ліквідували її о 4:37 на площі 30 кв. м. У результаті пожежі вогнем пошкоджено меблі, оздоблення стін, облицювання дверей приміщень, інформаційні стенди, закопчені стіни та стеля. Жертв і постраждалих немає.

Уже відомо, що зали засідань і кабінети суддів не постраждали. У той же час вигоріла кімната, де зберігалися матеріали кримінальних справ.

Разом з тим, як повідомив прес-секретар суду Микола Марьєв, поки важко оцінити втрати і кількість згорілих справ, але всі вони будуть відновлені.

«Ми не можемо потрапити на роботу. Фактично вигорів весь другий поверх. Дуже великі пошкодження коридорами, все в кіптяві і диму», - зазначив Марьєв.

За словами рятувальників, будинок в досить аварійному стані, там може обвалитися дах.

Саме Солом'янський райсуд столиці розглядає справи Національного антикорупційного бюро, нагадав голова правління Центру протидії корупції Віталій Шабунін у Facebook.

Зокрема, цьому суду передали справу проти екс-міністра енергетики Едуарда Ставицького, а також справи проти колишніх нардепів Олександра Єфремова, Олександра Стояна (Партія регіонів) та Сергія Гордієнка (Компартія).

Через антисемітські гасла: Кандидатку в президенти США затримали під час пропалестинської акції

неділя, 28 квітень 2024, 20:28

Під час студентських демонстрацій в американських кампусах проти війни в Секторі Гази поліція затримала сотні людей. Серед них – кандидатка у президенти США від Партії зелених Джилл Стайн. Про це пише BBC, передають Патріоти України. Прессекретар Джилл...

У Росії знищили два тепловози - ГУР Міноборони (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 19:44

У Росії 26 та 28 квітня невідомі спалили два тепловози, повідомляють Патріоти України. Перший тепловоз ЧМЕ-3 був знищений у Владикавказі, другий — марки 2ТЕ10М — в Оренбурзі, повідомили в ГУР Міноборони України. Українське розвідувальне відомство також...