Принизлива поразка "русского мира": Росіяни вважають Захарченко просто божевільним ідіотом, - Невзоров

Для більшої частини жителів Росії на Донбасі "русский мир" вже давно програв.

"Русский мир". Фото: From-ua.com

"Русский мир" зазнав на Донбасі принизливу і безславну поразку. Знаковою стала нова тенденція останнього часу, яку миттєво підхопили російські ЗМІ, що зробили з лідера "ДНР" Олександра Захарченко самого звичайного ідіота. Про це заявив відомий російський журналіст Олександр Невзоров, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Діалог".

Він підкреслив, що президент Путін намагається вкрай мало говорити про тему України, так як для більшої частини жителів Росії на Донбасі "русский мир" зазнав прикрої поразки. Невзоров зазначив, що в країні залишається лише мала частина ідеологів "мракобісся і маразму", які продовжують твердо вірити у перемогу Росії на Донбасі.

При цьому Невзоров підкреслив, що поразка горезвісного "русского мира" в Україні була "ганебною і безславною", що стало зрозуміло більшості адекватних людей. Журналіст також розповів і про принизливу ситуацію, в яку потрапив лідер терористів "ДНР" Олександр Захарченко в РФ. Невзоров зазначив, що російські телеканали і кремлівська преса перетворили Захарченко в самого звичайного ідіота і божевільного.

"Наша мета - зробити її найбільш сильною з усіх": Зеленський розповів, на якому етапі безпекова угода зі США

неділя, 28 квітень 2024, 22:14

Україна працює із США над текстом двосторонньої безпекової угоди. Влада хочу зробити цю угоду найбільш сильною з усіх. Про це сказав президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні у неділю, 28 квітня, передають Патріоти України. «Зараз наші...

За звʼязки з командою Навального: У РФ заарештовано журналістів AP і Reuters (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 21:59

У Росії заарештували журналістів Сергія Кареліна і Костянтина Габова, які працювали на Reuters та Associated Press, за звинуваченнями у нібито співпраці з командою Олексія Навального. Про це повідомляє AP, передають Патріоти України. Карелін, який має ...