Путіна з макіяжем визнали екстремістом, - рішення Мін'юсту РФ

Зображення Путіна і Медвєдєва, у яких на обличчі макіяж, було опубліковано 7 травня 2014 року на сторінці користувача соціальної мережі "ВКонтакте" Олександра Цвєткова.

 В Росії відтюнінгували кремлівських карликів. Фото: ВКонтакте.

Мін'юст Росії вніс в список екстремістських матеріалів плакат із зображенням президента РФ Володимира Путіна, у якого на обличчі макіяж. Відповідне рішення, як уточнили в відомстві, 11 травня минулого року прийняв Центральний районний суд Твері, пишуть Патріоти України з посиланням на РБК.

Як пояснюється в оновленому Федеральному списку екстремістських матеріалів, зображення було опубліковано 7 травня 2014 року на сторінці користувача соціальної мережі "ВКонтакте" Олександра Цвєткова. На даний момент цей акаунт заблокований.

У схожого на Путіна чоловіка, як розповіли в Мін'юсті, на плакаті, що опинився в списку екстремістських матеріалів, були "нафарбовані вії і губи". Це, як уточнили в міністерстві, "за задумом автора/ авторів плаката, має служити натяком на нібито нестандартну сексуальну орієнтацію президента Росії".

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...