Радіти нема чому: Нардеп зробив прогноз щодо подій в "ДНР" після ліквідації Гіві

Нардеп переконаний, що на місце розумово відсталого Гіві пришлють "розумну людину".

А.Геращенко. Фото: Радіо Свобода.

Ліквідація одного з ватажків "ДНР" Гіві російськими спецслужбами або "його товаришами", означає лише те, що на його місце поставлять "розумну людину". Про це заявив народний депутат від "Народного фронту" Антон Геращенко, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Укрінформ".

За його словами, у зв'язку з цим він не став би особливо радіти смерті терориста.

"Я чув про те, що сьогодні вранці Гіві, можливо, був ліквідований в Донецьку. Хотілося б бачити підтвердження у вигляді похорону, фотографій з місця цієї події. Я не став би особливо радіти цій ситуації, оскільки Гіві був розумово обмеженою людиною. Те, що його ліквідували або російські спецслужби, або його товариші, означає тільки те, що, швидше за все, на його місце поставлять більш розумного і хитрого, більш підлого ворога України. Це потрібно чітко розуміти", - сказав Геращенко.

Нардеп додав, що Гіві був "тупим виконавцем волі російських кураторів", який збирав "людських покидьків" з усієї Росії, збирав антиукраїнськи налаштованих громадян і кидав їх у бій проти наших солдатів і офіцерів.

"Він звичайний негідник", - резюмував депутат.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що у Донецьку ліквідовано терориста Михайла Толстих, більш відомого під прізвиськом Гіві.

Користувачі соцмереж звернули увагу, що Гіві ліквідували після прибуття до Донецька депутата Держдуми РФ.

Пізніше з'явилося відео з місця ліквідації терориста.

Тим часом у "ДНР" пообіцяли помститися українцям за вбивство терориста Гіві.

Російський телеканал «360» повідомив, що Гіві ліквідували «свої» люди.

"Закони фізики, мабуть, це єдині закони, які працюють": Танкіст розповів, чи виправдали сподівання легендарні "Леопарди"

понеділок, 29 квітень 2024, 13:56

Рік тому Німеччина передала Україні свої легендарні танки. Танкіст, головний сержант роти Ігор Ігнатенко розповів, чи виправдали сподівання ці броньовані бойові машини. В ексклюзивному інтерв’ю Наталі Островській військовий відповів, чи змінили "Леопар...

Амбітний експеримент: В Україні на полі бою випробовують нові американські технології, - The New York Times

понеділок, 29 квітень 2024, 13:30

Війна в Україні, на думку багатьох американських посадовців, стала "випробувальним полігоном" для низки військових технологій, які швидко розвиваються. Про це йдеться у статті The New York Times, яку опублікували 23 квітня, передають Патріоти України. ...