Реформи в Україні популярні серед тих, кому і зараз "зашибісь", - блогер

Павло Себастьянович: "Налоговую реформу ждёт весь бизнес. Реформу милиции, судов и прокуратуры - ждёт всё общество. Образования и медицины - то же самое. Реформу армии - да это уже полный "пипец".

Ілюстрація: glavnoe.ua.Непопулярні реформи - це улюблений мем влади. Коли в ефірі на каналі ПершійUA це було повторено кілька разів депутатом від НФ, я запитав, що ж це таке? Які реформи непопулярні? Про це пише на своїй сторінці в Фейсбуці громадський діяч Павло Себастьянович, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Налоговую реформу ждёт весь бизнес. Реформу милиции, судов и прокуратуры - ждёт всё общество. Образования и медицины - то же самое. Реформу армии - да это уже полный "пипец".

Все ждут реформ и хотят изменений. Что тут непопулярного? Сейчас любая реформа встречается на ура. Сейчас быть реформатором - это уже означает быть популистом. Потому что реформы нравятся всем.

Что же такое непопулярные реформы? Может, мы неправильно ставим вопрос? Надо не "что такое непопулярные", а "для кого непопулярные"? И вот тут находится ответ. Реформы непопулярны для власти, для небольшой части общества, для тех, кому и сейчас зашибись.

Но одна непопулярная реформа всё-таки нашлась - это поднятие тарифов. Они это считают реформой.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:07

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...