Рішення прийнято: Кабмін призначив в.о. міністра охорони здоров'я України

До обрання міністра у відомстві його обов'язки виконуватиме Віктор Шафранський.

Віктор Шафранський. Фото:health.unian.uaВиконувачем обов'язків міністра охорони здоров'я призначили колишнього заступника міністра Віктора Шафранського. Про це у своєму Твіттері написав віце-прем'єр Павло Розенко, зазначають Патріоти України.

"Ще одна важлива новина. Сьогодні Уряд призначив Віктора Шафранського виконуючим обов'язки міністра охорони здоров'я. Чекаємо від ВР міністра", - написав він.

До цього в.о. міністра була Олександра Павленко, проте на сайті МОЗу вказується, що вона є першим заступником міністра.

Шафранський народився 1968 року у с.м.т. Народичі Житомирської області. До 2000-их років працював в Житомирі. Був представником іноземних фармацевтичних компаній в Україні.

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...