Рівень довіри між РФ і США знаходиться на низькій точці - Тіллерсон

За словами Держсекретаря США, на зустрічі досягнута домовленість про створення робочої групи, яка повинна "зупинити деградацію" російсько-американських відносин і "відновити довіру".

Рекс Тіллерсон та Сергій Лавров. Фото:24tv.ua

Державний секретар США Рекс Тіллерсон констатував, що російсько-американські відносини знаходяться на нижчій точці, але ядерні держави не можуть бути у такому стані. Про це він заявив у середу, 12 квітня, за підсумками зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним і міністром закордонних справ РФ Сергієм Лавровим у Москв, передають Патріоти України з посиланням на Інтерфакс.

"Поточний стан справ знаходиться на найнижчому рівні, і рівень довіри знаходиться на низькій точці. Але дві великі держави світу, ядерні держави, не можуть перебувати в такому стані справ", - заявив він, додавши, що бесіда з главою Кремля була "дуже продуктивною".

За словами Тіллерсона, на зустрічі досягнута домовленість про створення робочої групи, яка повинна "зупинити деградацію" російсько-американських відносин і "відновити довіру".

"Ми також домовилися, що повинні працювати лінії зв'язку між старшими керівниками як на дипломатичному, так і на військовому рівні", - зазначив держсекретар США.

ЗМІ повідомили, що Росія влаштувала американському гостю "крижаний прийом".

Напередодні зустрічі з держсекретарем США Путін заявив про деградацію довіри у відносинах РФ і США.

"Для російської пропаганди зʼявиться чудовий козир": Експерт пояснив, як Росія бачить майбутню війну з Альянсом

вівторок, 19 березень 2024, 0:30

Експерт з міжнародної безпеки Фонду "Демократичні ініціативи" Тарас Жовтенко вважає, що Росія може готуватись до обмеженої гібридної операції на території однієї з країн НАТО. Таку думку він висловив у етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Ще о...

Гарно зарекомендували себе у розвідці, та патрулюванні: Бельгія надасть Україні 300 штук італійських броньованих позашляховиків LMV, - ЗМІ

вівторок, 19 березень 2024, 0:04

Бельгія готує пакет військової допомоги для України, який міститиме 300 броньованих позашляховиків LMV, повідомляє видання Shephard Media. Компанія Iveco DV представила LMV 4x4 у 2001 році, як автомобіль із високим рівнем прохідності та захисту броні. ...