Росіяни "відзначають" День Росії: Стало відомо про нові затримання (фото, відео)

Повідомляється про 28 затриманих за участь в несанкціонованих мітингах "Требуем ответа!".

Акція протесту в Челябінську. Фото: Твіттер.

У РФ тривають затримання людей на антиурядових мітингах з нагоди Дня Росії, які проходять у багатьох російських містах. Про це повідомляє "ОВД-Инфо", передають Патріоти України.

Так, крім 15 осіб, про затримання яких повідомлялося раніше, стало відомо, що російські правоохоронці затримали ще 13 громадян, серед яких виявився і муніципальний депутат із Санкт-Петербурга Данило Кен.

Нагадаємо, в Москві мітинг опозиціонера Олексія Навального розпочнеться о 14:00 на Тверській вулиці. Даний захід не було погоджено з владою, тому вважається незаконним. Однак мерія Москви дозволила "масові гуляння" по Тверській, але без політичних гасел.

Скандальна норма: Чому чоловікам за кордоном не продовжують закордонних паспортів - пояснення консула й адвоката

понеділок, 29 квітень 2024, 16:30

Припинено прийом нових заяв на вчинення консульських дій від певної категорії українців, а саме чоловіків, віком 18-60 років, які тимчасово перебувають за кордоном. Виняток становлять лише оформлення посвідчення особи на повернення в Україну. Такі дії ...

Особливий маневр? У ЗСУ пояснили, для чого Росія нарощує війська на Харківському напрямку

понеділок, 29 квітень 2024, 15:50

Військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Іван Тимочко в ефірі телемарафону розповів, навіщо росіяни нарощують чисельність на Харківському напрямку та вчергове активізували свої дії на Куп’янському напрямку, передають Патріоти Укра...