Російський опозиційний політик оприлюднив інформацію про фінансового покровителя батальйону Прілєпіна

Батальйон Захара Прілепіна є особистою маріонеткою Кремля.

Захар Прілепін. Фото radiozvezda.ru

Особистий "батальйон" російського письменника Захара Прілепіна в складі "армії" "ДНР" фінансується Кремлем, повідомляють Патріоти України.

Таку думку "Обозревателю" висловив російський опозиційний політик Костянтин Боровий.

За словами політика, принципова відмінність Прілепіна від ватажків донбаських терористів Гіві і Мотороли полягає в тому, що останні боролися за ресурси "внутри этих бандитских шаек", в той час як письменник-терорист "реализует несколько иную концепцию" - "идеологического объяснения этого варварства".

У цьому контексті Боровий зауважив, що особистий "батальон" - "довольно дорогая акция", "его нужно финансировать, вооружать, одевать, кормить". "Я думаю, что он как идеолог этой концепции заявленного варварства получил какое-то финансирование", - припустив політик.

"Это же проект для Кремля. Это характеризует эту акцию на востоке Украины как пропагандистскую, идеологическую", - додав він.

"Сегодняшняя идеология – это пропаганда античеловеческих, антигуманных ценностей. Открытые призывы к мировой войне, к истреблению представителей других государств, других национальностей. Там перемешано все. Там достаточно и расизма, и античеловеческих концепций. Недаром это все сравнивается с фашизмом", - зауважив Боровий.

Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"