Савченко пояснила, навіщо тисла руку Новинському

Солідарність взяла своє - Савченко заявила, що на місці Новинського може бути і вона.

Надія Савченко "привітала" Новинського із зняттям недоторканності. Фото: УНІАН.

Народний депутат Надія Савченко пояснила свій вчинок з рукостисканням Новинського, який викликав здивування у користувачів мережі. Вона потиснула руку нардепу, який підозрюється у злочині, тому що він не втік і захищався перед колегами по Раді. Про це нардеп написала на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook, повідомляють Патріоти України.

Савченко також заявила, що Верховна Рада повинна була зняти недоторканність одразу з усіх депутатів. Вона розповіла, що сама може в будь-який момент опинитися на місці Новинського, тому що проти неї порушено два кримінальних провадження. Але навіть якщо б питання стояло про зняття депутатської недоторканності з самої Савченко, вона запевняє, що проголосувала б на підтримку такої ініціативи.

Як повідомляли Патріоти України, на засіданні Верховної Ради 8 грудня депутати проголосували за зняття недоторканності з нардепа Новинського.

Українське небо закриватимуть комплексно? Обіцяні союзниками системи Patriot прибудуть одночасно з винищувачами F-16

субота, 4 травень 2024, 9:14

Німеччина зможе передати Україні зенітний ракетний комплекс Patriot не раніше кінця червня. Це постачання може збігтися за часом із передачею ЗСУ винищувачів F-16 від партнерів. Також близько 70 українських військових вже після Великодня розпочнуть шес...

"Той, хто каже, що війна має бути заморожена, ніколи не дивився на карту": Генерал Годжес вказав на головну проблему

субота, 4 травень 2024, 8:58

Україна не повинна погоджуватись на заморожування війни, оскільки для країни-агресора Росії це буде лише додатковим часом на підготовку наступного кроку. Москва вже неодноразово показувала, що не збирається дотримуватись жодних укладених угод. Таку дум...