СБУ проводить обшуки у запорізьких депутатів по справі про держзраду

Обшук проводиться і у осіб, пов'язаних з Катериною Уманець - лідером лідеркою місцевого "Антимайдану", яка прославилась заявами про "сіль у маршрутках".

СБУ прийшли з обшуками до запорізьких депутатів. Скріншот.Сьогодні, 20 червня, співробітники СБУ та поліції проводять понад десять обшуків у Мелітополі та Мелітопольському району Запорізької області. Про це повідомив помічник начальника УСБУ в Запорізькій області Сергій Левченко, передають Патріоти України.

За його словами, обшуки відбувають у рамках кримінальних проваджень за низкою статей, зокрема за ст. 111 КК України - "Державна зрада".

Як повідомляють місцеві ЗМІ, правоохоронці завітали зокрема до депутата Запорізької облради від "Опозиційного блоку" Валерія Горбаня та лідера місцевого осередку "Союзу лівих сил" Тараса Генова. Також повідомляється про обшук в начальника охорони одіозного проросійського нардепа Євгена Балицького.

Крім того, низка ЗМІ додає, що обшуки проводяться у осіб, пов'язаних з Катериною Уманець - лідером лідеркою місцевого "Антимайдану". Нагадаємо, нещодавно Уманець "прославилася", заявивши в ефірі російського телеканалу, що українці змушені розплачуватися сіллю за проїзд у маршрутках.

На відео - обшук у начальника охорони Євгена Балицького.

Суддя мотив не зрозумів: Німецький офіцер пояснив, чому шпигував на користь росіян

вівторок, 30 квітень 2024, 20:41

Німецький офіцер бундесверу, якого судять за підозрою у шпигунстві на користь Росії, заявив, що його дії були скеровані страхом ядерної війни. Про це пише BILD, передають Патріоти України. За даними слідства, з травня 2023 року офіцер, якого ЗМІ назива...

На Харківщині судитимуть кримінального авторитета, який укупі з росіянами пограбував ексмера Добкіна (фото)

вівторок, 30 квітень 2024, 19:15

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо кримінального авторитета з Вовчанська Дмитра Чигринова на прізвисько "Чиж", чотирьох російських військових та трьох жителів Вовчанська, які під час окупації грабували й к...