СБУ заборонила в'їзд до України ще одній російській артистці (відео)

Компанію Корольовій, Самойловій, Лоліті та іншим складе зірка "Comedy Woman" Катерина Варнава.

Катерина Варнава в 2016 році виступала в окупованому Криму. Фото: Uznayvse.ru.

СБУ заборонила в’їзд в Україну російській телеведучій, учасниці "Comedy Woman" Катерині Варнаві. Про це пише «Обозреватель» з посиланням на відповідь СБУ на запит агентства, передають Патріоти України.

Комедіантці українські правоохоронці заборонили в’їзд до України на 5 років.

"На ваш запит щодо К. Варнави повідомляємо наступне. СБУ в березні цього року було прийнято рішення про заборону в'їзду в Україну зазначеній у запиті персони терміном на 5 років у зв'язку з тим, що її дії суперечать інтересам забезпечення безпеки України", - пояснили в спецслужбі.

Видання також повідомляє, що у мережі є відео, на якому учасниці Comedy Woman співають пісню про Путіна під час концерту у 2016 році в окупованому Криму. Однак, попри це 30 березня у Києві відбувся концерт Comedy Woman.

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...