Ще одна кремлівська "консерва": Президент Болгарії виступив за скасування санкцій проти РФ, назвавши їх "марними"

Перебуваючи з візитом у Польщі, Румен Радев закликав шукати інші шляхи для досягнення миру.

Румен Радев. Фото:varnaaction

Президент Болгарії Румен Радев ініціює скасування санкцій проти Росії, які були введені Євросоюзом через анексію Криму та військове вторгнення на Донбас.Відзначається, що таку заяву президент Болгарії зробив під час зустрічі з президентом Польщі Анджеєм Дудою, передають Патріоти України з посиланням на Польське радіо.

Радев зазначив, що антиросійські санкції проявили неефективність у вирішенні проблеми на сході України. Крім того, він назвав їх марними. Також болгарський глава закликав шукати інші шляхи для досягнення миру.

Радев зазначив: "З приводу санкцій, якщо врахувати економічні питання, то санкції їм шкодять. Якби ви запитали болгарський бізнес про цю справу, то отримали б негативну відповідь. Санкції не можуть тривати нескінченно".

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...

Ворог прискорює наступ: У The Hill оцінили, скільки території може втратити Україна

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:45

Росія активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, доки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою. Про це пише видання The Hill, передають Патріоти Украї...