Щоб вчилися на одиниці та двійки і різали беззахисних тварин: У Держдумі запропонували назвати школу іменем Мотороли

На Росії життя Мотороли називають прикладом для підростоючих поколінь.

Віталій Мілонов. Фото: PolitRussia.com.

Депутат Держдуми Віталій Мілонов запропонував назвати одну з патріотичних шкіл в Санкт-Петербурзі ім'ям загиблого ополченця самопроголошеної "ДНР" Арсенія Павлова (позивний Моторола). З відповідною ініціативою законодавець звернувся до губернатора Георгію Полтавченка, передають Патріоти України з посиланням на РІА Новини.

«Арсеній Павлов за життя став символом патріотичного підйому в Донбасі, був втіленим прикладом російського солдата, героєм, який надихав і надихає тисячі патріотів», - цитує лист Милонова його прес-служба.

На думку депутата, увічнення Мотороли в Петербурзі - це правильний і гідний крок.

Моторола загинув у неділю, 16 жовтня, коли в ліфті його будинку спрацював вибуховий пристрій. Влада ДНР називають вбивство терактом і вважають, що його здійснили українські диверсанти.

Так звана влада невизнаної "ДНР" вже заявила, що вибух влаштували українські диверсанти. Терористи і їхні кишенькові ЗМІ заперечують, що вбивство могло бути вигідно владі "республіки".

Ватажок бойовиків незаконного угруповання «ДНР» Олександр Захарченко відреагував на загибель російського найманця Мотороли погрозами в адресу України.

Тим часом в соцмережах ажіотаж з приводу смерті терориста - користувачі соцмереж не шкодують епітетів для російського вбивці.

Сусіди з Донецька розповіли про останні хвилини нікчемного життя російського найманця Мотороли.

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...

"П*рдіти в Стромовці": Фіцо знецінив словаків, які зібрали €4 млн на боєприпаси для ЗСУ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:42

Прем'єр Словаччини Роберт Фіцо спробував знецінити ініціативу словаків, які зібрали чотири мільйони євро на боєприпаси для України. Про це повідомляє Noviny Plus, передають Патріоти України. Фіцо заявив, що зібрані мільйони нібито не змінять підсумково...