Сєня наше все! У "Народному фронті" виключають відставку Яценюка 9-10 березня

Всі розмови про те, що прем'єр піде зі своєї посади, представники "Народного фронту" називають видачею бажаного за дійсне.

Арсеній Яценюк. Фото:www.segodnya.ua

Незважаючи на інформацію про те, що 9-10 березня Арсеній Яценюк піде у відставку з поста прем'єр-міністра, у фракції "Народний фронт" відзначають, що зараз мова про це не йде. "Я бачив ці повідомлення в пресі, але, наскільки мені відомо, прем'єр у відставку не збирається", - розповів Апострофу один з депутатів-"фронтовиків" передають Патріоти України.

У той же час, в "Народному Фронті" одностайно стверджують, що на жодні поступки, крім часткового переформатування уряду, фракція не погодиться. "Про яку відставку може йти мова, якщо парламент не висловив недовіру уряду?" - пояснює голова прем'єрської фракції Максим Бурбак.

При цьому він додає, що "Народний фронт" не проти, щоб партнери по коаліції зайняли вакантні посади в уряді: "У нас багато вакантних посад. Посада міністра екології, посада віце-прем'єра з питань європейської інтеграції".

Разом з тим, в "Народному фронті" стверджують, що переговори про коаліцію тривають, але підкреслюють, що "юридично існує стара коаліція". Всі розмови про те, що Яценюк піде у відставку, фронтовики називають видачею бажаного за дійсне.

"Вони (противники прем`єрства Арсенія Яценюка, - ред.) хочуть, щоб так сталося, і зараз накручують ситуацію в медіа", - підкреслили виданню в "Народному фронті".

"До Великодня готувалися. Вікна мили": Безугла знову обурена роботою комітету, у соцмережі відреагували

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:54

“За весь тиждень Комітет ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки не провів жодного засідання, жодного заходу, жодної міжнародної зустрічі, жодного спільного виїзду. Жодної активності не було. Тільки тиша і пусті коридори. Що це?” – напис...

До парламенту Канади внесли законопроєкт про прискорення військової допомоги Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:31

У Канаді планують на законодавчому рівні спростити процес передачі Україні військової допомоги для боротьби із російським повномасштабним вторгненням. У нижній палаті парламенту країни зареєстрували відповідний законопроєкт. Ініціатором документа став ...