Скандал набирає обертів: Родичі загиблого рятувальника вигнали Садового з похорону

Рідні чоловіка, який загинув під час ліквідації пожежі, не стримують емоцій - дісталось і меру.

Ілюстрація: ЖЖ1-го червня Львівщина прощалася із Андрієм Ванкевичем, який загинув під час ліквідації пожежі на Грибовицьому сміттєзвалищі. На похорон приїхав і мер міста Львова. Про це повідомив депутат Жовківської районної ради Ігор Муравський, передають Патріоти України.

За його словами, в Раві-Руській мер приходив попрощатися із загиблим надзвичайники Юрієм Рудим. Коли ж Садовий з'явився в Жовкві поблизу будинку, де жив Андрій Внекевіч - його прогнали родичі загибло. "Фактично ще похорону не було. Похорон був на 16.30. Мер прийшов заздалегідь - близько 14.30, але його вигнали", - повідомив депутат.

"Ми не станемо стороною конфлікту": У Німеччині запропонували збивати дрони над заходом України силами ППО країн НАТО

субота, 11 травень 2024, 21:44

Члени німецького парламенту від урядових "Зелених" та "Вільних демократів", а також опозиційної ХДС виступають за те, що системи протиповітряної оборони країн НАТО збивали дрони над західною частиною України, передають Патріоти України. "Це розвантажит...

"Врешті, невдахи-окупанти згоріли разом із авто": Група загарбників на багі намагалася прорвати оборону військових єгерів (відео)

субота, 11 травень 2024, 21:24

Російські війська намагалися штурмувати на багі позиції десантників 71-ї єгерської бригади. Захисникам вдалося ліквідували окупантів. Про це йдеться на сторінці бригади. Група російських окупантів на багі намагалася прорвати оборону підрозділу 71-ї єге...