"Скандал в благородном семействе" підручних Януковича: Рабінович накинувся на Льовочкіна

Вадим Рабінович заявив, що Льовочкін володіє елітною нерухомістю у Франції, що дає нагоду простежити за рухом незаконно отриманих коштів в офшорних компаніях.

Вадим Рабінович. Фото:https://ternograd.te.ua

Бенефіціар української корупції Сергій Льовочкін володіє елітною нерухомістю на Лазуровому узбережжі Франції. Про це у своєму Facebook повідомив народний депутат України Вадим Рабінович, передають Патріоти України.

Вілла колишнього глави адміністрації президента Януковича знаходиться у французькому містечку Сен-Жан-Кап-Ферра, в бухті Середземного моря, і оформлена на громадян Кіпру через ряд фіктивних фірм, зареєстрованих в Люксембурзі і Данії.

Згідно із земельним кадастром міста Сен-Жан-Кап-Ферра, володіння українського політика Льовочкіна простягаються на п'ять земельних ділянок, об'єднаних однією поштовою адресою.

Перш ніж потрапити у власність українського політика, дана вілла належала спочатку сім'ї, яка займалася вантажними перевезеннями, а потім німецьким бізнесменам, які виробляли зброю.

На думку народного депутата Рабіновича, французька нерухомість Льовочкіна є не тільки втіленням мрій даного українського політичного діяча, а й чудовою нагодою простежити за рухом незаконно отриманих коштів в офшорних компаніях, а також задокументувати участь Льовочкіна в інших, не менш резонансних справах.

За деякими оцінками, вартість даної нерухомості становить не менше 40 млн євро.

Рабінович підкреслив, що інформація, яка з'явилася в ЗМІ про купівлю ним земельної ділянки на острові Сен-Мартен за $12 млн, є провокацією і брехнею, поширеною прес-службою Льовочкіна з метою дискредитації.

"Буквально кілька тижнів тому я звернувся до правоохоронних органів України з проханням дати мені відповідь і розслідувати наявність на найпрестижнішому півострові Франції в найдорожчому районі квартири (будинку, замку) народного депутата України Сергія Льовочкіна.

Відправив їм матеріали, які засновані на розслідуваннях журналіста Сергія Лещенка. У відповідь, боячись розслідування, пан Льовочкін зліпив цю безглузду фальшивку про "купівлю мною острова", вважаючи, що він цим прикрився", - написав Рабінович.

Політик також зазначив, що всі наявні у нього матеріали з приводу французької нерухомості Льовочкіна спрямовані в НАБУ і Службу безпеки України.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...