Схему розкрито: Тимчук розповів про те, як Росія наладила бізнес на "ДНР"

Російська "адміністрація" намагається використовувати всі потужності місцевого заводу, отримати максимальний прибуток, який залишається в РФ.

Ілюстрація: donbassrada.comРосія закуповує продукцію "Донецького металургійного заводу" в 1,5 рази дешевше собівартості, а свою сировину продає йому вдвічі - втричі дорожче за ринкову ціну. Про це повідомив народний депутат, координатор руху "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Ведення господарської діяльності ПАТ "Донецький металургійний завод", яку здійснюють представники російського ТОВ "Внешторгсервис", відбувається в наступному форматі: до 40% готової продукції заводу (чавуну) реалізується в РФ за ціною в 1,5 рази нижче собівартості, сировину (кокс, залізна руда, флюси, вугілля) закуповується в Росії за ціною в 2-3 рази вищою за ринкову.

На всіх етапах від переговорів і укладення контракту до отримання коштів (і на сировину, і за готову продукцію) процес контролюють тільки представники ТОВ "Внешторгсервис". Співробітники "ДМЗ" використовуються тільки на етапі виробництва і при реалізації на етапі доставки чавуну на залізничну станцію "Іловайськ", звідки він відправляється в РФ.

Зазначені дії представників ТОВ "Внешторгсервис" свідчать, що російська "адміністрація" намагається використовувати всі потужності заводу, отримати максимальний прибуток, який залишається в РФ, без інвестування в виробництво і розвиток заводу, а після виснаження підприємства зупинити виробництво і припинити "зовнішнє управління".

На підтвердження цього говорить і той факт, що представники ТОВ "Внешторгсервис", які повністю контролюють фінансову діяльність підприємства, практично призупинили виділення коштів і поставки в необхідній кількості (стратегічний запас) необхідних паливно-мастильних матеріалів, сировини, устаткування та іншого для потреб "ДМЗ".

Нагадаємо, за оперативними даними групи "Інформаційний спротив", на тимчасово окупованій території Донбасу спостерігається різка активізація на окремих ділянках диверсійних і розвідувальних груп противника, в тому числі штатних ДРГ спецназу ГРУ ГШ ЗС РФ.

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...