​"Скотинякі таки! ... Ми їх в доменну піч!": Ляшко в Маріуполі влаштував справжнє «шоу», як вміє тільки він

Поїздка Олега Валерійовича на Донбас нагадувала черговий похід до Ради. Хоча з новими, конструктивними пропозиціями було не дуже. Однак популістської риторики у епотажному виконанні, більше ніж досить
Олег Ляшко вміє "завести" аудиторію

6 квітня, в Маріуполі в ДК "Молодіжний" відбулася зустріч лідера "Радикальної партії" Олега Ляшка з городянами. У залі не залишилося вільних місць. І воно таки варто було. Тому що Ляшко не підкачав. Патріоти України пропонують подивитися на подію очима місцевого видання 0629.com.ua, авторитетного та збалансованого:

"Лідер" Радикальної партії "прибув на зустріч із запізненням, за що вибачився перед присутніми. Супроводжував Олега Ляшка його заступник з питань економічної політики Віктор Галасюк і мер Маріуполя Вадим Бойченко.

Лідер "РП" розкритикував якість перевезень в пасажирських вагонах з Маріуполя на Київ і Львів. "У таких вагонах тільки телят возити", - виголосив політик. Олег Ляшко сказав, що зв'язався з керівництвом "Укрзалізниці" і пообіцяв перевірити через деякий час своє доручення.

Також радикал запевнив, що його хвилює питання ремонту житла для переселенців і будівництва для військових.

"У моєму розумінні економіка - це робочі місця ... Дати роботу - це політика" Радикальної партії", - виголосив пан Ляшко.

Він підкреслив, що буде вносити законопроект про повне державнефінансуванні ПТУ. "Всі хочуть бути економістами та юристами, але на одних економістів та юристів економіку не построїш", - поділився спостереженнями нардеп.

Ляшко розповідав про інновації, які планує вносити "Радикальна партія". Він сказав, що потрібно ввести безкоштовний обов'язковий огляд пенсіонерів щороку і забезпечити 5-6 позиціями безкоштовних ліків.

Також Олег Ляшко заявив, що йому відомі плани уряду про те, щоб підняти пенсійний вік до 70 років. "Скотинякі таки! ... Ми їх в доменну піч!" - емоційно висловив своє ставлення глава "Радикальної партії". Маріупольці в залі схвально аплодували.

Не обійшов Ляшко увагою "і офшорний скандал" з участю президента України. "Порошенко - барига! Податки платити не хоче" - заявив лідер РП.

Нардеп говорив, що влада не має економічної політики і обіцяв добиватися для українців мінімальної зарплати і пенсії в 3 тис. Грн. "Ключове - щоб була робота у людей", - проголосив політик.

... Відповідаючи на питання із залу Олег Ляшко зазначив, що питання позбавлення Маріуполя статусу АТО - "спірний". Він висловив солідарну позицію з Вадимом Бойченко, підкресливши: "Якщо ми хочемо щоб до Маріуполя їхали туристи та інвестори, то потрібно прибрати статус АТО ... Потрібно показати і довести що Маріуполь - мирне місто". Те що на околицях міста рвуться міни та снаряди, до уваги не береться

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...

"Треба закінчити якомога швидше": Орбан цинічно висловився про війну в Україні та приголомшив заявою про західні війська

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:15

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що Захід – за крок до відправлення своїх солдатів до України. Про це пише видання Magyar Hang, передають Патріоти України. “Це не наша війна, а війна двох слов'янських народів, яку треба закінчити якомога ш...