Скрепи самознищення: Держдуму очолить особистий ворог кривавого куратора Донбасу

Висунення першого заступника голови адміністрації президента В'ячеслава Володіна на посаду голови Держдуми може бути оголошено в суботу, 24 вересня.

Сергій Наришкін. Фото: mn24.com.ua.

В'ячеслава Володіна в суботу запропонують на посаду глави Держдуми. Наразі цей пост займає Сергій Наришкін. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Дождь".

Висунення першого заступника голови адміністрації президента В'ячеслава Володіна на посаду голови Держдуми може бути оголошено в суботу, 24 вересня. Це станеться на спільному засіданні генеральної ради і вищої ради партії "Єдина Росія".

Нагадаємо, Верховна Рада прийняла постанову про невизнання Україною легітимностівиборів до Державної Думи Російської Федерації сьомого скликання, їх результатів і правових наслідків, і відповідно, складу, повноважень, актів і рішень Держдуми.

Перетворили на брухт: Бійці ЗСУ знищили російський танк із "Джавеліна" (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:44

Бійці з 53-ї окремої механізованої бригади ім. князя Володимира Мономаха успішно ліквідували ворожий танк за допомогою системи "Джавелін". Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ, передають Патріоти України. . На відеозаписі, опубліковано...

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...